Met permanente make-up op uw lippen zijn bleke lippen en vage contouren goed te corrigeren. Het is een prachtige behandeling voor net iets meer kleur op uw lippen. Ook is het zeer geschikt als uw lippenstift doorloopt in de lijntjes rond uw mond of om de vorm van de lippen te verfraaien en gelijkmatiger te maken. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een subtiele natuurlijke lipkleur, waar het accentueren van de natuurlijke vorm centraal staat, of voor een donkerdere of felle kleur. Het laatste creëert het effect alsof u lippenstift draagt.

 

Liplijn

Dit is een mooie behandeling om een vage lipcontour weer een gelijkmatige vorm te geven. U kunt kiezen voor een liplijn in de door u gewenste kleur als basis voor uw lippenstift. Maar u kunt ook kiezen voor een liplijn in bijna dezelfde kleur als uw lippen. Dit laatste geeft het natuurlijkste effect.

 

Lipschadow

Vanaf uw oorspronkelijke lipcontour wordt de kleur naar het midden van uw lippen toe uitgevaagd. Op deze manier creëert u een natuurlijke overloop die langzaam uitvloeit in uw eigen lipkleur.

Full lips

Eerst wordt de lipcontour bepaald om vervolgens de lippen volledig in te kleuren. De kleur kan variëren van heel natuurlijk tot een basiskleur voor uw eigen lippenstift.