A beautique is een gespecialiseerde salon voor permanente make-up en medische pigmentatie, met een vestiging in Steenwijk (Eesveen) en Haarlem. De salon in Steenwijk is geopend in 2014 en sinds 2018 is A beautique ook gevestigd in Haarlem. Eigenaresse Annemarie de Boer draagt zorg voor de diverse behandelingen op beide locaties.

Annemarie de Boer

“Ik heb in 2014 de opleiding tot PMU-specialiste afgerond. Ik ben gespecialiseerd in permanente make-up en medische pigmentatie en werk vanuit mijn eigen salon in Eesveen en Haarlem. Tevens ben ik gediplomeerd pedicure. Hoewel ik hier momenteel niks meer mee doe, geeft mij dit wel extra kennis over de huid. Voor mij is dit vak de perfecte combinatie van creativiteit, uiterlijke verzorging en precisie.

Ik geloof dat je met (permanente) make-up iets kunt toevoegen aan iemands uiterlijk. Op deze manier kun je een persoonlijkheid (extra) laten stralen, zonder dat het zijn eigenheid verliest. Want dat is waar het om draait tijdens mijn behandelingen: een natuurlijk resultaat. Geen gezicht is symmetrisch, dat maakt het juist zo mooi en uniek. Echte schoonheid komt van binnenuit. Permanente of medische pigmentatie kan hierbij een (extra) toevoeging zijn. Je uiterlijke én innerlijke verzorging zijn in mijn ogen namelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar. Het is fijn als klanten stralend de deur uit gaan. Dat maakt mij extra blij om dit werk te mogen doen.”

Ik geloof dat je met (permanente) make-up iets kunt toevoegen aan iemands uiterlijk. Op deze manier kun je een persoonlijkheid (extra) laten stralen, zonder dat het zijn eigenheid verliest