Permanente make-up (PMU) wordt ook wel cosmetische pigmentatie genoemd. Met speciale apparatuur wordt door middel van kleine naaldjes pigment net onder de opperhuid in de lederhuid geplaatst  Zo heeft u altijd perfecte wenkbrauwen, lippen en eyeliner.

De mogelijkheden qua kleur en technieken met PMU zijn tegenwoordig zeer uitgebreid en niet van echt te onderscheiden.

 

Toepassingen

PMU kan worden toegepast voor:

  • Wenkbrauwen
  • Lipcontour en lippenkleur
  • Eyeliner en oogschaduw
  • Kleur- en vormcorrecties van foutieve pigmentatie
  • Het bijwerken van vervaagde pigmentatie
DSCF7783

Mannen en cosmetische pigmentatie

De mogelijkheden met PMU zijn tegenwoordig zeer uitgebreid. Door al deze ontwikkelingen zijn de mogelijkheden met PMU, ook zeer geschikt voor mannen. Veel gevraagde behandelingen voor mannen zijn o.a. wenkbrauwen met de 3-D-techniek (bij bijvoorbeeld alopecia areata of hele lichte wenkbrauwen), scalppigmentatie of camouflage van littekens (zie medische pigmentatie).

Intensiteit pigmentatie

Een nieuwe permanente make-up behandeling bestaat bij  A beautique altijd uit drie behandelingen met een tussenliggende periode van minimaal vier weken. Voor het gewenste en natuurlijkste resultaat is het belangrijk om een pigmentatie laagje voor laagje in te brengen. Op deze manier wordt de pigmentatie per behandeling geëvalueerd qua vorm, kleur en intensiteit en zo nodig aangepast. Zo wordt de pigmentatie nooit direct te donker, te breed of te diep.

 

Wat past bij u?

Welke toepassing en techniek bij u past is afhankelijk van het resultaat dat u wenst. Ook is het belangrijk om te kijken naar de vorm van uw gezicht, uw ogen en uw huids-, haar- en oogkleur. Daarnaast speelt uw leeftijd en hetgeen u wilt uitstralen een belangrijke rol in de keuze van vorm en kleur. Voorafgaand aan de behandeling adviseer ik u en bespreken we uw wensen uitvoerig.

 

Kijk snel bij FAQ voor uitgebreide informatie omtrent de behandelingen en het verloop