Wenkbrauwen met permanente make-up zijn een mooie en natuurlijke aanvulling in uw gezicht. Mooi gevormde wenkbrauwen ‘kleden uw gezicht aan’ en geven meer expressie en uitdrukking. Uw wensen qua vorm en kleur worden vooraf aan de behandeling uitgebreid met u besproken.

 

Schaduw Wenkbrauw

Met deze techniek creëer je een wenkbrauw met een poederig effect. Het geheel komt zacht en natuurlijk over, vandaar de naam schaduw-techniek. Er wordt een lichte schaduw gemaakt onder de bestaande haartjes. Ook bij mensen met erg weinig of geen haartjes is deze behandeling mogelijk.

 

Hairstroke Wenkbrauw / 3-D

Met een speciale naald worden wenkbrauwhaartjes nagemaakt. Deze techniek wordt ook wel de 3D-techniek genoemd. De haartjes worden op verschillende manieren over elkaar heen gemaakt waardoor er diepte in de wenkbrauw ontstaat. Het geheel komt natuurlijk over. Ook deze techniek is geschikt voor klanten met eigen wenkbrauwhaartjes en klanten met relatief weinig of geen haartjes.

 

Combinatie van beide technieken

Afhankelijk van de intensiteit van de schaduwwenkbrauw is een combinatie van beide technieken ook mogelijk. De schaduw fungeert dan als achtergrond waarop haartjes worden ingezet.