De eyeliner wordt in drie behandelingen volledig afgestemd op uw wensen. Kiest u voor een brede eyeliner, een smalle eyeliner voor de wimperaanzet, een ‘wing’ of kleur? Alles is in overleg mogelijk.

 

Subtiele eyeliner

Met een subtiele eyeliner wordt een volle wimperaanzet gecreëerd. De lichte stukjes huid tussen de wimpers worden ingekleurd. Op deze manier lijken uw wimpers voller en heeft u altijd een frisse, open oogopslag zonder dat het er opgemaakt uit ziet. Deze behandeling is ook geschikt voor mannen zonder wimperhaartjes of met hele lichte haartjes. Indien u iets meer expressie wenst, kan de subtiele eyeliner in elke gewenste kleur wat breder gemaakt worden.

 

Brede eyeliner (schaduw of graphic)

Deze eyeliner bestaat veelal uit een subtiele eyeliner met daar boven een mooie brede eyeliner in het door u gewenste model. Wilt u een brede eyeliner maar toch een zacht effect? Kies dan voor een eyeliner met schaduwtechniek. Houdt u meer van een strakke eyeliner? Dan is de graphic-techniek echt iets voor u. Ook bij deze behandeling is het mogelijk om voor een kleur te kiezen. Veel gekozen kleuren zijn zwart, donkerbruin, blauw, paars, grijs of groen.

6.6